Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford ranger 2.2 tdci 150pk

Stage 1 Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 375nm 450nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2198 CC
Type ecu Siemens/Continental SID208 & Siemens/Continental SID209
Compressieverhouding 15,7 : 1
Boring X slag 86,0 X 94,6 mm
Motornummer QJ2R

Ford tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Ranger is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk veel soepelder gaat door chip tuning Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk. Je Ford Ranger zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw Ford
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Ranger 2.2 TDCi 150pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Suzuki
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw auto dus even kwijt.