Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 2.0 tdci bi-turbo 210pk

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 230pk +9.5%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Ford Mondeo vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford ecu chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningFord Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk?​

Voor stage één chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk tuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk kan worden!

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk auto kan doen:

Methodes voor Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo 210pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Renault ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.