Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 2.0 tdci 115pk

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 280nm 340nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Ford Mondeo is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Ford Mondeo meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw Ford
 • Harder geluid
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk

Hoe gaat dat precies, chippenFord Mondeo 2.0 TDCi 115pk?​

Voor stage 1 tuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • De beste Ford Mondeotuning files in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk motor tuning:

Voor het Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning Alpine
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Ford auto dus even kwijt.