Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 2.0 tdci 115pk var.turbo

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 165pk +43.5%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo kan doen:

De standaard software in de Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo ecu van uw Ford Mondeo is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Mondeo heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, remappenFord Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbotuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 115pk var.Turbo auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Saab bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.