Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 2.0 ecoboost 240pk

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 270pk +12.5%
Koppel 340nm 420nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw Ford Mondeo is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je Ford Mondeo met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Ford Mondeo heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Ford Mondeo chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • De beste Ford Mondeotuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk!

Stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk chiptuning genoemd. Je Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk.

Specialistische Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 240pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw auto dus even kwijt.