Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 1.6 ecoboost 160pk

Stage 1 Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 190pk +18.8%
Koppel 240nm 310nm +29.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Mondeo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Ford Mondeo vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford tuning.

Door het chiptunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Mondeo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor u Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk motor tuning:

Voor het Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk!

Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk chiptuning. Je Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.