Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 1.5 tdci 120pk

Stage 1 Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 270nm 350nm +29.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford Mondeo vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In enkele uren kan je Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Ford Mondeo chip tunen. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk is een populaire manier om je Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk.

Daardoor is dit een voordelige Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford Mondeo 1.5 TDCi 120pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.