Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 1.5 ecoboost 160pk

Stage 1 Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 190pk +18.8%
Koppel 240nm 340nm +41.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1498 CC
Type ecu Bosch MED17.0.1 & Bosch MED17.2 & Bosch MED17.7.2 & Bosch MEDG17.0
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 79,0 X 76,4 mm
Motornummer UNCE

Ford tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Ford Mondeo een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Ford Mondeo gaat u merken dat uw Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk veel lekkerder rijdt door Ford Mondeo tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever karakter
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één tuning Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van beste tuning software
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk. Hierbij pas je de Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk.

Gespecialiseerde kennis over Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Ford .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.