Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 2.0t ecoboost 245pk

Stage 1 Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 270pk +10.2%
Koppel 394nm 430nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1999 CC
Type ecu
Compressieverhouding 9,7 : 1
Boring X slag Bosch MED17.0 & Bosch MED17.2.2 & Bosch MEDG17.0
Motornummer 87,5 X 83,0 mm

Ford tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Ford Kuga kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Kuga heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Ford Kuga chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Kuga veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw Ford
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk​
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford auto
 • Gebruik van goede tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk is een veelvoorkomende manier om je Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk met meer performance, zonder dat je Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Kuga 2.0T Ecoboost 245pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Ford dus even kwijt.