Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 2.0 tdci 180pk

Stage 1 Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Kuga is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Kuga kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk. Je Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier uit uw Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford auto
 • Gebruik van de beste Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk ECU software notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 180pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Kuga 2.0 TDCi 180pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Chrysler motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.