Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 2.0 tdci 163pk

Stage 1 Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 190pk +16.6%
Koppel 340nm 410nm +20.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Ford Kuga door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

tuning Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Kuga veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Harder geluid uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Ford Kugachiptuning software in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor uw Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk kan doen:

Methodes voor Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk haalt.

Deze vorm van Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk ook diverse andere software modificaties voor Ford Kuga 2.0 TDCi 163pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw auto dus even kwijt.