Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 2.0 tdci 120pk

Stage 1 Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 185pk +54.2%
Koppel 310nm 420nm +35.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

tuning Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Ford Kuga meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw Ford
 • Meer rijplezier ​
 • Harder geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk is een geliefde manier om je Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk. Hierbij pas je de Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk haalt.

Voor wie alles uit hun Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Ford Kuga 2.0 TDCi 120pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw auto dus even kwijt.