Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit connect 1.6 tdci 95pk

Stage 1 Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 120pk +26.3%
Koppel 230nm 300nm +30.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Ford Transit Connect vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto chip tuning.

Door het tunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Transit Connect heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Ford Transit Connect tunen. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk
 • Sportiever karakter
 • Beter geluid uit uw Ford

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chippen voor u Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk!

Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Ford Transit Connect 1.6 TDCi 95pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.