Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 1.6 tdci 95pk

Stage 1 Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 120pk +26.3%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk chiptunen?

De standaard software in de Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk ecu van uw Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Ford Kuga zult u merken dat uw Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk veel soepelder gaat door Ford Kuga tunen. Je Ford Kuga zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt mooier
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk
 • Aangenaam rijden​ met uw Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuningFord Kuga 1.6 TDCi 95pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Goede Ford Kugatuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk!

Stage 2 Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Kuga 1.6 TDCi 95pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Lincoln
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Ford .

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw Ford dus even kwijt.