Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 1.5 ecoboost 150pk

Stage 1 Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1498 CC
Type ecu Bosch MED17 & Siemens/Continental EMS24xx & Siemens/Continental EMS2511
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 79,0 X 76,4 mm
Motornummer M8MA

Ford tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In een paar uur kan je Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt beter uit uw Ford
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk
 • Goede Ford Kugatuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk. Met deze manier moet je zelfs de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk haalt.

Stage 2 Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk.

Zo doen wij buiten Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Infiniti ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford dus even kwijt.