Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 1.9 tdi 115pk

Stage 1 Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 285nm 335nm +17.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk ecu van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Ford Galaxy tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk kan worden!

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Galaxy 1.9 TDI 115pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.