Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 1.6 ecoboost 160pk

Stage 1 Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 190pk +18.8%
Koppel 240nm 310nm +29.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Galaxy is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Galaxy heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk
 • De beste Ford Galaxychiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk!

Chiptuning Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Galaxy 1.6 EcoBoost 160pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.