Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fusion 1.6 tdci 90pk

Stage 1 Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Ford Fusion tunen. Je Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk
 • Beter geluid
 • Meer plezier uit uw Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk​
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Exclusief gebruik van de beste Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk wordt!

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk is een populaire manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Fusion 1.6 TDCi 90pk.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Fusion 1.6 TDCi 90pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning Rolls Royce
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford auto dus even kwijt.