Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fusion 1.4 tdci 68pk

Stage 1 Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 92pk +35.3%
Koppel 160nm 210nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1398 CC
Type ecu Siemens/Continental SID802 & Siemens/Continental SID804
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 73,7 X 82,0 mm
Motornummer F6JB

Ford tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk?

De standaard software in de Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk ecu van uw Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Fusion gaat u merken dat uw Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk veel soepelder gaat door tuning Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Ford Fusion meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Ford Fusiontuning files in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk. Via deze methode moet je zelfs de Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Fusion 1.4 TDCi 68pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Fusion 1.4 TDCi 68pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren Buick
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.