Ford Freestar 4.2 V6 201pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford freestar 4.2 v6 201pk

Stage 1 Ford Freestar 4.2 V6 201pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 201pk 220pk +9.5%
Koppel 357nm 380nm +6.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Freestar 4.2 V6 201pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Ford Freestar tunen. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw Ford
 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw Ford

Hoe gaat dat precies, chippenFord Freestar 4.2 V6 201pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Ford Freestar 4.2 V6 201pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Freestar 4.2 V6 201pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Ford Freestar 4.2 V6 201pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Freestar 4.2 V6 201pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Ford Freestar 4.2 V6 201pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Freestar 4.2 V6 201pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor u Ford Freestar 4.2 V6 201pk auto kan doen:

Methodes voor Ford Freestar 4.2 V6 201pk motor tuning:

Voor het Ford Freestar 4.2 V6 201pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Freestar 4.2 V6 201pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Ford Freestar 4.2 V6 201pk is een populaire methode om je auto te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Freestar 4.2 V6 201pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Ford Freestar 4.2 V6 201pk!

Ford Freestar 4.2 V6 201pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Freestar 4.2 V6 201pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Freestar 4.2 V6 201pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Ford Freestar 4.2 V6 201pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Ford Freestar 4.2 V6 201pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Freestar 4.2 V6 201pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.