Ford Focus 2.0 TDCi 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 2.0 tdci 163pk

Stage 1 Ford Focus 2.0 TDCi 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 340nm 415nm +22.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Focus 2.0 TDCi 163pk kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Ford Focus een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Ford Focus zult u merken dat uw Ford Focus 2.0 TDCi 163pk veel soepelder gaat door chiptuning Ford Focus 2.0 TDCi 163pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid
 • Meer PK’s
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Ford Focus 2.0 TDCi 163pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Focus 2.0 TDCi 163pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Ford Focus 2.0 TDCi 163pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford Focus 2.0 TDCi 163pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Ford Focus 2.0 TDCi 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Focus 2.0 TDCi 163pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Focus 2.0 TDCi 163pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Ford Focus 2.0 TDCi 163pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Focus 2.0 TDCi 163pk wordt!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Ford Focus 2.0 TDCi 163pk wordt!

Methodes voor Ford Focus 2.0 TDCi 163pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Focus 2.0 TDCi 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Focus 2.0 TDCi 163pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Ford Focus 2.0 TDCi 163pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Ford Focus 2.0 TDCi 163pk. Zonder de Ford Focus 2.0 TDCi 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Focus 2.0 TDCi 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford Focus 2.0 TDCi 163pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Ford Focus 2.0 TDCi 163pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Ford Focus 2.0 TDCi 163pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Focus 2.0 TDCi 163pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Focus 2.0 TDCi 163pk. Je Ford Focus 2.0 TDCi 163pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ford Focus 2.0 TDCi 163pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Focus 2.0 TDCi 163pk.

Gespecialiseerde know-how over Ford Focus 2.0 TDCi 163pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Focus 2.0 TDCi 163pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Aston Martin motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.