Ford Focus 1.8i 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 1.8i 125pk

Stage 1 Ford Focus 1.8i 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 135pk +8%
Koppel 165nm 180nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1798 CC
Type ecu Ford ECV6 & Siemens/Continental Simos 29 & Visteon 7M51ADA
Compressieverhouding 10,8 : 1
Boring X slag 83,0 X 88,1 mm
Motornummer QQDB

Ford tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Focus 1.8i 125pk kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Ford Focus is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Ford Focus 1.8i 125pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto chiptuning.

Door het tunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Ford Focus 1.8i 125pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Focus veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Focus 1.8i 125pk
 • Beter geluid uit uw Ford

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning Ford Focus 1.8i 125pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Ford Focus 1.8i 125pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Focus 1.8i 125pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford Focus 1.8i 125pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Focus 1.8i 125pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • De beste Ford Focuschiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Focus 1.8i 125pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Ford Focus 1.8i 125pk kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Focus 1.8i 125pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Focus 1.8i 125pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Focus 1.8i 125pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Focus 1.8i 125pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Ford Focus 1.8i 125pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Focus 1.8i 125pk met meer kracht, zonder dat je Ford Focus 1.8i 125pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Focus 1.8i 125pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Focus 1.8i 125pk. Je Ford Focus 1.8i 125pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Focus 1.8i 125pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Ford Focus 1.8i 125pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Focus 1.8i 125pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Focus 1.8i 125pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.