Ford Focus 1.8 TDDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 1.8 tddi 90pk

Stage 1 Ford Focus 1.8 TDDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 116pk +28.9%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft tuning Ford Focus 1.8 TDDI 90pk?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Ford Focus chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Focus 1.8 TDDI 90pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Ford Focus 1.8 TDDI 90pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw Ford
 • Meer rijplezier uit uw Ford Focus 1.8 TDDI 90pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning Ford Focus 1.8 TDDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Focus 1.8 TDDI 90pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Focus 1.8 TDDI 90pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Ford Focus 1.8 TDDI 90pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford Focus 1.8 TDDI 90pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Focus 1.8 TDDI 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Focus 1.8 TDDI 90pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Focus 1.8 TDDI 90pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Ford Focus 1.8 TDDI 90pk tuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Ford Focus 1.8 TDDI 90pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Focus 1.8 TDDI 90pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Ford Focus 1.8 TDDI 90pk is een populaire manier om je Ford Focus 1.8 TDDI 90pk te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford Focus 1.8 TDDI 90pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Ford Focus 1.8 TDDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Ford Focus 1.8 TDDI 90pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Focus 1.8 TDDI 90pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Focus 1.8 TDDI 90pk chiptuning. Je Ford Focus 1.8 TDDI 90pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ford Focus 1.8 TDDI 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Focus 1.8 TDDI 90pk.

Gespecialiseerde kennis over Ford Focus 1.8 TDDI 90pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Focus 1.8 TDDI 90pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Focus 1.8 TDDI 90pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Volvo externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.