Ford Focus 1.8 TDCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 1.8 tdci 100pk

Stage 1 Ford Focus 1.8 TDCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 240nm 350nm +45.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Focus 1.8 TDCi 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Focus 1.8 TDCi 100pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Ford Focus 1.8 TDCi 100pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Ford Focus 1.8 TDCi 100pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw Ford
 • Geluid klinkt sportiever
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Focus 1.8 TDCi 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Focus 1.8 TDCi 100pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Focus 1.8 TDCi 100pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Ford Focus 1.8 TDCi 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford Focus 1.8 TDCi 100pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Focus 1.8 TDCi 100pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Ford Focus 1.8 TDCi 100pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Focus 1.8 TDCi 100pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Ford Focus 1.8 TDCi 100pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Ford Focus 1.8 TDCi 100pk wordt!

Verschillende vormen Ford Focus 1.8 TDCi 100pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Focus 1.8 TDCi 100pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Ford Focus 1.8 TDCi 100pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Focus 1.8 TDCi 100pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Ford Focus 1.8 TDCi 100pk. Met deze manier hoef je zelfs de Ford Focus 1.8 TDCi 100pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Focus 1.8 TDCi 100pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Ford Focus 1.8 TDCi 100pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Focus 1.8 TDCi 100pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Focus 1.8 TDCi 100pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Focus 1.8 TDCi 100pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Focus 1.8 TDCi 100pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Focus 1.8 TDCi 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Ford Focus 1.8 TDCi 100pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Focus 1.8 TDCi 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Focus 1.8 TDCi 100pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Citroën
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.