Ford Focus 1.6 TDCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 1.6 tdci 90pk

Stage 1 Ford Focus 1.6 TDCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 90pk?

De ecu software van uw Ford Focus 1.6 TDCi 90pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Ford Focus een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Ford Focus met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Ford Focus tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Focus 1.6 TDCi 90pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Ford Focus 1.6 TDCi 90pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Harder geluid
 • Meer plezier uit uw Ford Focus 1.6 TDCi 90pk​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Focus 1.6 TDCi 90pk?​

Voor stage één chippen Ford Focus 1.6 TDCi 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Ford Focus 1.6 TDCi 90pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Focus 1.6 TDCi 90pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Focus 1.6 TDCi 90pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Ford Focus 1.6 TDCi 90pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Ford Focus 1.6 TDCi 90pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede Ford Focustuning files in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u Ford Focus 1.6 TDCi 90pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Ford Focus 1.6 TDCi 90pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Focus 1.6 TDCi 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 90pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Ford Focus 1.6 TDCi 90pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Ford Focus 1.6 TDCi 90pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Focus 1.6 TDCi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Focus 1.6 TDCi 90pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 90pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Focus 1.6 TDCi 90pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 90pk. Je Ford Focus 1.6 TDCi 90pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 90pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Focus 1.6 TDCi 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 90pk.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 90pk ook verschillende andere software modificaties voor Ford Focus 1.6 TDCi 90pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Pontiac ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.