Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 1.0 ecoboost 100pk

Stage 1 Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 145pk +45%
Koppel 170nm 240nm +41.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk haalt.

Deze vorm van Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Focus 1.0 Ecoboost 100pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford auto dus even kwijt.