Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford five hundred 3.0 v6 205pk

Stage 1 Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 205pk 225pk +9.8%
Koppel 281nm 310nm +10.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Ford Five Hundred tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Beter geluid
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Ford Five Hundred 3.0 V6 205pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk haalt.

Stage 2 chiptuning Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk.

Gespecialiseerde kennis over Ford Five Hundred 3.0 V6 205pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu SsangYong
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.