Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 1.6t stci 180pk

Stage 1 Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 205pk +13.9%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk auto kan doen:

De standaard software in de Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk ecu van uw Ford Fiesta is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Fiesta is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Ford Fiesta chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk chiptuning:​​

 • Sportiever geluid
 • Meer vermogen uit uw Ford
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van de beste Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk chiptuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor u Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk ook diverse andere software modificaties voor Ford Fiesta 1.6T STCI 180pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Bentley
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.