Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 1.6 ti-vct 105pk

Stage 1 Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 115pk +9.5%
Koppel 150nm 165nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​ met uw Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Gebruik van de beste Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT 105pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.