Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 1.6 tdci 95pk 87gr co2

Stage 1 Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Ford Fiesta vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het tunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Ford Fiesta tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Aangenaam rijden​​
 • Mooier geluid uit uw Ford
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford auto

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 is een populaire methode om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2.

Gespecialiseerde know-how over Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk 87gr CO2.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Iveco ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.