Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 1.5t ecoboost 200pk

Stage 1 Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 230pk +15%
Koppel 290nm 370nm +27.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Meer plezier uit uw Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Ford

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk
 • Exclusief gebruik van goede Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk tuning software
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tuning voor u Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Fiesta 1.5T Ecoboost 200pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.