Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 1.0t ecoboost 95pk

Stage 1 Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 145pk +52.6%
Koppel 170nm 240nm +41.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk auto kan doen:

De standaard software in de Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk ecu van uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford chip tuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Ford Fiesta chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid
 • Sneller optrekken uit uw Ford

Hoe gaat dat precies, remappenFord Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van de beste Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk tuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 95pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Saab
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.