Ford Excursion 6.0 V8 325pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford excursion 6.0 v8 325pk

Stage 1 Ford Excursion 6.0 V8 325pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 325pk 375pk +15.4%
Koppel 759nm 820nm +8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Excursion 6.0 V8 325pk auto chiptunen?

De ecu van uw Ford Excursion is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Ford Excursion kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Ford Excursion zult u merken dat uw Ford Excursion veel lekkerder rijdt door Ford Excursion chip tunen. Je Ford Excursion 6.0 V8 325pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Ford Excursion 6.0 V8 325pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Excursion 6.0 V8 325pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford Excursion 6.0 V8 325pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Ford Excursion 6.0 V8 325pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Ford Excursion 6.0 V8 325pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede Ford Excursion 6.0 V8 325pk tuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Ford Excursion 6.0 V8 325pk wordt!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Ford Excursion 6.0 V8 325pk
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Excursion 6.0 V8 325pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Excursion 6.0 V8 325pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Excursion 6.0 V8 325pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Excursion 6.0 V8 325pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Ford Excursion 6.0 V8 325pk. Zonder de Ford Excursion 6.0 V8 325pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Excursion 6.0 V8 325pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Ford Excursion 6.0 V8 325pk!

Stage 2 chiptuning Ford Excursion 6.0 V8 325pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Ford Excursion 6.0 V8 325pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Ford Excursion 6.0 V8 325pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Excursion 6.0 V8 325pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Excursion 6.0 V8 325pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Ford Excursion 6.0 V8 325pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Ford Excursion 6.0 V8 325pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.