Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford edge 2.7 ecoboost v6 315pk

Stage 1 Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 315pk 350pk +11.1%
Koppel 475nm 550nm +15.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford Edge vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto motor tuning.

Door het chiptunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Ford Edge tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk​

Hoe gaat dat precies, chippenFord Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk?​

Bij stage one chiptuning Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk genoemd. Je Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Edge 2.7 Ecoboost V6 315pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Chevrolet
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.