Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford edge 2.0 ecoblue bi-tdci 238pk

Stage 1 Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 238pk 260pk +9.2%
Koppel 500nm 550nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Ford Edge is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw Ford
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk?​

Voor stage één tuning Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk.

De chiptuning Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van de beste Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk chiptuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat auto chippen voor uw Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk is een populaire methode om je Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Edge 2.0 Ecoblue Bi-TDCI 238pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Volkswagen ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.