Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford ecosport 1.5 tdci 90pk

Stage 1 Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 204nm 250nm +22.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk kan doen:

De ecu van uw Ford EcoSport is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Ford EcoSport vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto tuning.

Door het chippen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk veel soepelder gaat door Ford EcoSport tunen. Je Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk
 • Sportiever geluid
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk is een geliefde manier om je Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk aanpassen. Zonder de Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk!

Chiptuning Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford EcoSport 1.5 TDCI 90pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw auto dus even kwijt.