Ford E-Series 5.4 V8 255pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford e-series 5.4 v8 255pk

Stage 1 Ford E-Series 5.4 V8 255pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 255pk 275pk +7.8%
Koppel 438nm 465nm +6.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford E-Series 5.4 V8 255pk chiptunen?

De ecu van uw Ford E-Series is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Ford E-Series vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ford E-Series 5.4 V8 255pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Ford E-Series 5.4 V8 255pk. Je Ford E-Series zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Ford E-Series 5.4 V8 255pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Ford E-Series 5.4 V8 255pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford E-Series 5.4 V8 255pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Ford E-Series 5.4 V8 255pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford E-Series 5.4 V8 255pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Goede Ford E-Serieschiptuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford E-Series 5.4 V8 255pk
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford E-Series 5.4 V8 255pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Ford E-Series 5.4 V8 255pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford E-Series 5.4 V8 255pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Ford E-Series 5.4 V8 255pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Ford E-Series 5.4 V8 255pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford E-Series 5.4 V8 255pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford E-Series 5.4 V8 255pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford E-Series 5.4 V8 255pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford E-Series 5.4 V8 255pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford E-Series 5.4 V8 255pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Ford E-Series 5.4 V8 255pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford E-Series 5.4 V8 255pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.