Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford c-max 2.0 tdci 140pk

Stage 1 Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford C-Max kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk. Je Ford C-Max zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • De beste Ford C-Maxchiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk met meer performance, zonder dat je Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford C-Max 2.0 TDCI 140pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Cadillac
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.