Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford c-max 1.6 tdci 90pk

Stage 1 Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk. Je Ford C-Max zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Beter geluid
 • Meer vermogen uit uw Ford

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk waarborgen. Zonder uw Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor uw Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk.

Daardoor is dit een voordelige Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford C-Max 1.6 TDCI 90pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Renault
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.