Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford c-max 1.6 ecoboost 150pk

Stage 1 Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 240nm 310nm +29.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft tuning Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Ford C-Max een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk zult u merken dat uw Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk veel soepelder rijdt door Ford C-Max chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk
 • Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk!

Stage 2 chiptuning Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Ford C-Max 1.6 EcoBoost 150pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Lamborghini
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.