Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford c-max 1.5 tdci 120pk

Stage 1 Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 270nm 350nm +29.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk chiptunen?

De ecu software van uw Ford C-Max is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford C-Max kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Ford C-Max zult u merken dat uw Ford C-Max veel soepelder rijdt door chiptuning Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk. Je Ford C-Max zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw Ford

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk chiptuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk kan worden!

Verschillende vormen Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Ford C-Max 1.5 TDCI 120pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.