Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford c-max 1.0 ecoboost 100pk

Stage 1 Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 145pk +45%
Koppel 170nm 240nm +41.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Ford C-Max meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk wordt!
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk chiptuning.

Zo doen wij naast Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Ford C-Max 1.0 EcoBoost 100pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Nissan tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.