Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford b-max 1.0 ecoboost 100pk

Stage 1 Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 145pk +45%
Koppel 170nm 240nm +41.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Ford B-Max vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Ford B-Max tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk
 • Meer vermogen uit uw Ford
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk.

Hierdoor is dit een goedkope Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw Ford auto dus even kwijt.