Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat ulysse 2.2 jtd 128pk

Stage 1 Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 128pk 155pk +21.1%
Koppel 314nm 400nm +27.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto ecu chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Ulysse is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Fiat Ulysse chip tunen. Je Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt harder uit uw Fiat

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tunen Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor u Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk. Je Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Fiat Ulysse 2.2 JTD 128pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.