Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat ducato 2.8 jtd 145pk

Stage 1 Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 175pk +20.7%
Koppel 310nm 400nm +29%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk ecu van uw Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Ducato kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk
 • Exclusief gebruik van de beste Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk!

Chiptuning Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Fiat Ducato 2.8 JTD 145pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Fiat Ducato 2.8 JTD 145pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Audi ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat , zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Fiat auto dus even kwijt.