Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat scudo 2.0 jtd 109pk

Stage 1 Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 109pk 132pk +21.1%
Koppel 250nm 295nm +18%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Fiat Scudo is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Fiat Scudo kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Fiat Scudo zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel
 • Beter geluid uit uw Fiat
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk kan doen:
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk!

Stage 2 Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Fiat Scudo 2.0 JTD 109pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk.

Zo doen wij buiten Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Fiat Scudo 2.0 JTD 109pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Citroën tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.