Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat panda 0.9 twinair 85pk

Stage 1 Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 95pk +11.8%
Koppel 145nm 190nm +31%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Fiat Panda een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Fiat Panda kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Panda gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s uit uw Fiat

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk.

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk kan worden!

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Fiat Panda 0.9 Twinair 85pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk chiptuning. Je Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Panda 0.9 Twinair 85pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Oldsmobile
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Fiat .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat auto doen.