Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat scudo 2.0 jtdm 163pk

Stage 1 Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 195pk +19.6%
Koppel 360nm 425nm +18.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Fiat Scudo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Fiat Scudo vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Fiat Scudo chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Mooier geluid uit uw Fiat
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk wordt!
 • Gebruik van de beste Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk tuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk chiptuning. Hierbij pas je de Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Scudo 2.0 JTDm 163pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto en bent u uw Fiat dus even kwijt.