Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat ulysse 2.0 jtd 136pk

Stage 1 Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 165pk +21.3%
Koppel 320nm 375nm +17.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Fiat Ulysse is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat chiptuning.

Door het chippen van uw Fiat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Ulysse heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Fiat Ulysse tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken
 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van goede Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk chiptuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk is een geliefde methode om je Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk aanpassen. Zonder de Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk haalt.

Stage 2 chiptuning Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Ulysse 2.0 JTD 136pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat en bent u uw Fiat auto dus even kwijt.