Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat ulysse 2.0 jtd 110pk

Stage 1 Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 132pk +20%
Koppel 250nm 292nm +16.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk?

De standaard software in de motor controller van uw Fiat Ulysse is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Fiat Ulysse chip tunen. Je Fiat Ulysse zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel
 • Beter geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk.

Veilige chip tuning door

 • Goede Fiat Ulyssetuning files in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk!

Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Fiat Ulysse 2.0 JTD 110pk ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Alpina
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.